O nama

Naša misija

Već više od 16 godina, Narcisa pomaže unapređenju kozmetičkih i frizerskih salona, salonima lepote kao i svim ostalim tipovima salona. Naša misija je da pomognemo da svi besprekorno rade, povećaju svoj profit i rastu zahvaljujući Narcisi.

Naše obećanje

I nakon mnogo godina iskustva nastojimo da bolje razumemo poslovanje, i time povećamo rast frizerskih, kozmetičkih i ostalih salona svih veličina. Nudimo rešenja za salone sa par zaposlenih, sve do poslovanja na više lokacija, sa velikim brojem zaposlenih.

Naša motivacija

Uspeh naših klijenata je naš uspeh! Zato ulažemo mnogo napora u svakog klijenta ponaosob. Naš tim će se potruditi da Vas obuči i podrži u poslovanju sa Narcisom, kako biste povećali profit i poboljšali svoje poslovanje u svakom pogledu.

Ko stoji iza Narcise?

Narcisu čini tim programera, koji su vođeni željama i potrebama vlasnika salona kreirali Narcisu zajedničkim snagama i stvorili savršen program za vođenje poslovanja svih tipova salona. Jednostavan i funkcionalan, Narcisa softver omogućava lako, brzo i efikasno upravljanje salonima. Pokriva sve segmente poslovanja, od zakazivanja termina, radnika, unosa proizvoda, usluga, radnih vremena, izdavanja računa, baze klijenata, sms marketinga, generisanja raznih izveštaja i još mnogo toga drugog.

Kako bi rad u Narcisa programu bio što jednostavniji podelili smo ga na deo koji se koristi za unos podataka i formiranje baze – šifarnik i deo koji služi za ulaz i izlaz dokumenata. Kroz šifarnik kreirate bazu klijenata, radnika, dobavljača, artikala, grupa, radna mesta, radna vremena radnika i salona, poreske stope i još mnogo toga… Kalkulacije, računi, popis stanja proizvoda su u delu dokumenti.
Radite sa nama

Želite besplatnu prezentaciju Narcise u Vašem salonu?

Kliknite i pozovite nas


Telefon: +381 63 62 79 87

Viber

Viber

Viber

Whatsapp