SmileSoft tim programera vodeći se željama i potrebama vlasnika salona, kreirao je Narcisu i zajedničkim snagama stvorio SAVRŠEN SOFTVER. Jednostavan i funkcionalan, naš softver Vam omogućava lakše upravljanje salonom. Pokriva sve segmente poslovanja preko baze klijenata, dobavljača i radnika, zakazivanja termina, unosa proizvoda, usluga, radnih vremena, izdavanja računa… Da bi rad u softveru Narcisa bio što jednostavniji podelili smo ga na deo koji se koristi za unos podataka i formiranje baze, takozvani šifarnik i deo koji služi za ulaz i izlaz dokumenata. Kroz šifarnik kreirate bazu klijenata, radnika, dobavljača, artikala, grupa, radna mesta, radna vremena radnika i salona, poreske stope i još mnogo toga… Kalkulacije, računi, popis stanja proizvoda su u delu dokumenti.

Narcisa je softver kome ćete verovati.

CELOKUPAN PREGLED POSLOVANJA

Narcisa pruža celokupan pregled poslovanja salona u svakom momentu. Olakšava rad kako zaposlenih tako i vlasniku salona. Vlasniku omogućava pristup u u svakom momentu sa bilo kog uređaja. Nebitno da li ste na službenom putovanju ili odmoru uvek i u svakom momentu pratite rad salona.

celokupan_pregled_poslovanja

klijenti

BAZA KLIJENATA 

Vaš salon čine Vaši klijenti. Narcisa Vam omogućava da kreirate svoju bazu klijenata. Svi podaci klijenata biće Vam dostupni na jednom mestu. Moći ćete bolje da pratite želje svojih klienata i njihove potrebe za uslugama u salonu. 

JEDNOSTAVAN PLANER I ZAKAZIVANJE

Jako bitno za svaki salon je organizacija zaposlenih i preglednost zakazanih termina. Narcisa Vam omogućava da u svakom momentu imate tačan pregled zakazanih usluga. Lako i jednostavno zakazivanje termina kao i izmene ili otkazivanje istog. Štedi vreme, i naglašava Vašu profesionalnost pred klijentima.

zakazivanje

sms_servis

SMS SERVIS

Narcisa je moderan softver koji u koraku prati sve aktuelne i moderne oblike marketinga kako bi uspešnije poslovali i bili prepoznatljivi. SMS servis je jednostavan i brz, koristi se kod promocija, obaveštenja i akcija. SMS poruka je lični vid komunikacije i predstavlja visok nivo pažnje za svakog klijenta ponaosob. SMS marketing je direktan i privatan. Klijent poruke dobija na privatan broj telefona tako da stiče utisak da su upućene samo njemu. Time se stvara jedan - na - jedan odnos između Vaše firme i klijenta.

LOYALTI PROGRAM

Činjenica je da su odani klijenti osnova za stabilnost prodaje. Zato treba voditi brigu o svojim klijentima. Na Vama je da kreirate mnoge pogodnosti i iznenađenja za svoje klijente. Učinite da se Vaši klijenti osećaju posebno, ulijte im apsolutno poverenje. Na pravi način povećajte lojalnost vaših klijenata. Loyalti program može značajno uvećati broj ponovljenih kupovina i usluga od strane istog klijenta a takođe i generisati nove klijente.

loyalti_program

zaposleni

EVIDENCIJA ZAPOSLENIH

Pored baze klijenata u Narcisi imate i bazu svojih zaposlenih kroz koju unosite sve podatke svojih radnika. Pored osnovnih podataka kroz ovaj modul definišete i uslugu kojom se zaposleni bave i određujete radno mesto zaposlenom.

SVE NA JEDNOM MESTU

Sa Narcisom uvek imate pregled svih vaših usluga koje vršite u salonu, proizvoda, kao i dobavljača, ulaz i izlaz stanja. Bez gomila papira i rokovnika, sve na jednom mestu, dostupno uvek i u svakom momentu. Nebitno da li ste početnik ili veliki salon, Narcisa izlazi u susret Vašim potrebama. Narcisa je jednostavan, a ipak dovoljno moćan softver da, pomoću nje upravljate celokupnim biznisom. Pomaže Vam da se bolje organizujete, uštedite vreme i drastično povećate Vaš profit.

sve_na_jednom_mestu

fiskalna_kasa

IZDAVANJE FISKALNIH RAČUNA

Mogućnost štampanja fiskalnih računa, brzo i jednostavno. Sve finansijske transakcije Vašeg poslovanja na jednom mestu. Narcisa podržava rad sa puno modela fiskalnih štampača koji su na našem tržištu.

Pogledajte kako izgleda Narcisa

(Kliknite na sliku za veći prikaz)

Nazad na vrh strane