Sajam Kozmetike 2018

Sajam Kozmetike 2018

Sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, predstavljanje novih proizvoda, preparata i aparata, prezentacije, popusti.

Na jesenjem sajmu Dodir Pariza pronaći ćete mnoge zanimljive i korisne informacije i proizvode, dobru profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, solarijume, aparate najnovije generacije.

Uzbuđenja i takmičarske atmosfere biće i na 22. sajmu. Tradicionalno takmičenje u šminkanju

Face & body art, 14. po redu održaće se u nedelju, 13. oktobra, a takmičenje će biti posvećeno sećanju na čoveka iz sveta scenske maske i šminkanja u avangardnom i stručnom smislu, stoga redovni naziv takmičenja nosi posvetu: MEMORIJAL IVAN KUKULJA.

Prvi međunarodni Face and body art festival u Srbiji održaće se oba dana sajma. Na festivalu će

učestvovati takmičari, kako iz zemlje i regiona, tako i poznati umetnici iz inostranstva. Ova jedinstvena umetnička forma koja se danas vezuje za marketinške svrhe i za zabavu okupiće vrhunske umetnike koji će se svojom tehnikom, znanjem i maštom takmičiti i prikazati publici i žiriju pravi spektakl. Ukoliko želite da budete u toku sa dešavanjima u industriji lepote, posetite edukativna predavanja i radionice u sklopu sajma.

Obezbedite svojoj kosi, svojoj koži, svojim noktima najbolje preparate po sajamskim cenama. Ne zaboravite, 12. i 13. oktobar, Beogradski sajam, Hala 2, od 10 do 20 časova. Budite na pravom mestu. Više informacija na sajtu:WordPress Lightbox