NOVO I FENOMENALNO: Jedan aparat, 100 mogućnosti da žena izgleda lepše

NOVO I FENOMENALNO: Jedan aparat, 100 mogućnosti da žena izgleda lepše

NOVO I FENOMENALNO: Jedan aparat, 100 mogućnosti da žena izgleda lepše
A aparat se zove CACI (kejsi) i briše bore, vraća volumen, definiše konture lica, zateže kožu, skida celulit. U Srbiji s ovim aparatom radi samo Kozmetičko-edukativni centar “Murad”.
Svi znamo kako izgleda telo sportiste. Čvrsto, zategnuto, oblikovano. Drže ga mišići. Isto važi i za lice, samo što vežbe koje bi mogle ozbiljno da ojačaju i definišu mišiće lica ne postoje. Ali zato postoji nov aparat CACI (kejsi), koji bukvalno bilduje mišiće lica, ali i tela! Plus, stimuliše stvaranje fibroblasta, poznatih kao ćelije mladosti- objašnjava Svetlana Đorđević iz Kozmetičko- edukativnog centra „Murad“, jedinog estetičkiog centra u Srbiji koji ima licencu za rad sa ovim revolucionarnim aparatom.
Aparat radi na bazi patentiranih Cunami talasa, koji snažno aktiviraju facijalne mišiče, stimulišu proizvodnju kolagena i elastina, povećavaju proizvodnju fibroblasta za 60 odsto i podižu energiju ćelija za čak 500 puta.

– Cunami talasi izazivaju kontrakcije mišića lica koje su identične fiziološkim, prirodnim kontrakcijama. U prevodu, podstiču naše mišiće da se ponašaju i izgledaju isto kao u mladosti. Rezultat toga je vidno zatezanje opuštene kože, definisanje kontura lica i nestanak bora, pa i onih dubokih. Celo lice se evidentno podiže već posle jednog tretmana – kaže Svetlana Đorđević.

Tretman je bezbolan i prijatan, kontrakcije se uopšte ne osećaju, a efekat je isti kao da ste radili plastičnu operaciju, takozvani fejslifting.WordPress Lightbox